Kernwaarden

Kernwaarden

Groei en ontwikkeling binnen Hollandia mogen nooit ten kosten gaan van onze gemeenschappelijke belangen voor korte en lange termijn. Daarom heeft Hollandia kernwaarden geformuleerd, zodat iedereen het beste uit zichzelf én uit elkaar kan blijven halen. Alleen dan kunnen we succesvol blijven in het behalen van de gezamenlijk gestelde doelen van u als klant.

Kwaliteit
We nemen verantwoordelijkheid voor het duurzaam functioneren van de matrijs smeed- en bevestigingsproducten. De kwaliteit van de producten mag nooit onder druk komen te staan, onder welke omstandigheden dan ook. Hollandia verbindt zich aan nationale en internationale standaards.

Veiligheid
Veiligheid is een voorwaarde om het beste uit onszelf te kunnen halen. We nemen dan ook de gepaste maatregelen om een veilige werkomgeving te garanderen en trainen onze werknemers om zichzelf en elkaar daar bewust van te maken.

Toekomst
Hollandia is een maatschappelijk bewuste organisatie, die een actieve rol wilt spelen in het bouwen van een betere wereld. Daarom levert Hollandia een actieve bijdrage aan een duurzame toekomst. Belangen voor korte- en lange termijn worden zorgvuldig afgewogen, waarbij economische, milieu- en maatschappelijke overwegingen onderdeel uitmaken van de zakelijke besluitvorming. Hollandia streeft naar een juiste balans tussen people, planet en profit.

Contact
Op deze pagina vindt u slechts een greep uit ons assortiment. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan s.v.p. contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden, via tel. +31(0)180 540 980 of E-mail: info@hollandia-ff.com.