Voertuigen

Voertuigen

Automobiel
Innovatie en kosteneffectief seriematig werken zijn pijlers van deze branche. Met specifieke expertise ontwerpen we samen met de voertuig-ontwerpers het ideale product. Trekhaken, airbags, schijven en onderdelen voor schokdemping-systemen zijn onze succesvolle leveringen in de branche. Hollandia Fasteners & Forgings heeft een gerenommeerde naam opgebouwd in deze industrie. We zijn ook sterk in defensievoertuigen waar we tracks voor rupsbanden, torsion tubes voor dempingsystemen en smeeddelen voor tankdeksels hebben geleverd. Zo ontwerpen we bijvoorbeeld met onze specifieke expertise samen met de defensie industrie het ideale smeedstuk voor zeer bijzondere omstandigheden waarin deze voertuigen opereren.

Met Hollandia’s voorraad beheersysteem kunnen de klanten rekenen op perfect afgestemde, logistieke aanleveringen, passend in de gewenste procestijd.

Contact
Op deze pagina vindt u algemene informatie over de branche waar binnen wij werkzaam zijn. Wilt u meer informatie of wilt u een specifiek vraagstuk aan ons voorleggen, neem dan s.v.p. contact op met onze specialisten voor de mogelijkheden, via tel. +31(0)180 540 980 of E-mail info@hollandia.qwareict.nl.

steekasdeksel

 

eindverbindersmeedstuk kettingschalm

 

verbinder